12 Aprilie 2019 /  De Freedom Studio / 267 Vizualizari | 1 Comentariu

Videochat de acasa sau din studio?

Poate de multe ori te-ai intrebat de ce sa alegi colaborarea cu un studio cand poti sa faci videochat de acasa ? In primul rand avantajele colaborarii cu un studio de videochat sunt net superioare: spatiu de lucru adecvat, decor profesional de lux, conexiune internet ultra rapida, destinata activitatii de videochat, aparatura ultra moderna. De asemenea in studio ai parte de avantaje care nu ar fi posibile atunci cand faci videochat de acasa: promovare, bonusuri, concursuri, iar FreedomStudio le ofera din plin!

Videochatul este extrem de diferit in 2019. Daca acum cativa ani puteai lucra ok de acasa, direct de pe laptop, acum site-urile sunt extrem de pretentioase si nu te vor accepta daca nu indeplinesti conditii minime ca: fotografii facute de un fotograf profesionist, decor atragator, calitate video si audio impecabila. Recomand tuturor modelelor care nu au experienta sa lucreze minimum 6 luni din studio pentru a dobandi experienta si a castiga indeajuns cat sa investeasca in set-up-ul de acasa.

Trainer Freedom Studio

Videochat de acasa

 

Noi iti oferim posibilitatea de a colabora cu FreedomStudio de acasa. Conditiile esentiale sunt urmatoarele:

  • sa ai minim 18 ani impliniti
  • sa ai o camera web, calculator sau laptop cu aceste specificatii minime (click aici)
  • conexiune buna la internet

Daca iti doresti sa te implici in aceasta activitate si indeplinesti conditiile de mai sus putem colabora cu succes. Te vom sustine prin crearea conturilor si a profilelor, promovare, suport tehnic si logistic. Avantajele colaborarii de acasa cu FreedomStudio sunt: poti lucra din orice oras doresti, flexibilitate:tu decizi cand si cum lucrezi, castiguri financiare substantiale, training si asistenta , promovare.

Vrei sa faci videochat de acasa sau din studio?

Contacteaza-ne acum si vino sa stam de vorba despre beneficiile tale! Te asteptam in echipa noastra super cool!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.