Telefon

0785 565 186

Email

office@freedomstudio.ro

 

09 Septembrie 2021 /  De Freedom Studio / 267 Vizualizari | 1 Comentariu

Legalitatea in videochat

Angajarea la videochat poate insemna pentru tine o multime de lucruri grozave: bani, independenta, libertate, posibilitatea de a face planuri de viitor. Insa te poti bucura de toate aceste beneficii cu o singura conditie: videochatul sa fie 100% legal. In felul acesta, tu esti pe deplin sigura ca ai toate taxele platite la stat, ca actele tale sunt ok la orice control si ca te bucuri de toate drepturile la munca. Esti la fel ca orice persoana care lucreaza intr-o multinationala din Bucuresti. Doar ca tu s-ar putea sa castigi mai multi bani.

Concret, în momentul in care vii sa lucrezi la noi, lucrezi legal si in acelasi timp, pastrezi discretia asupra jobului tau pentru ca, oficial, tu figurezi in acte ca Agent Servicii Client. Astfel, nimeni nu va sti vreodată ca tu ai lucrat în videochat. Mai mult, pentru linistea ta, te asiguram ca respectam in totalitate prevederile legii 196/2003, modificata si completata de legea 496/2004, care reglementeaza activitatea de videochat în Romania.

Pentru noi, cei de la Freedom Studio, legalitatea inseamna mai mult decat corectitudine fata de tine si fata de institutiile statului. Stim foarte bine ca atunci cand ai toate formele de munca in ordine, esti mult mai relaxata, mai linistita. Te gandesti doar la cum sa-ti faci noi admiratori si sa castigi mai bine.

De cate ori nu ti-ai pus intrebarea ce se ascunde de fapt in spatele unui studio de videochat?

Nu ai de ce sa-ti faci griji deoarece in Romania activitatea de videochat este legala, ea fiind reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea legea 496/2004. Freedom Studio indeplineste toate criteriile legale pentru desfasurarea activitatii in conditii optime si legale.

Freedom Studio este administrat de catre o societate comerciala romana, achitand toate taxele impuse de lege, foloseste softuri cu licenta si respecta toate reglementarile in vigoare.

 


CONTACT

Articole recomandate

RSS
Follow by Email
Instagram
WhatsApp