Despre noi

Studio videochat

Cine suntem?

Freedom Studio este unul dintre cele mai profesionale studio-uri din Bucuresti.
A luat nastere din dorinta de a ajuta si alte persoane sa evolueze personal, profesional si financiar. Noi ne axam foarte mult pe latura umana a acestei meserii si de aceea toate modelele noastre,fara exceptie,sunt tratate cu respect,responsabilitate si onestitate Suntem un grup unit cu o singura destinatie: SUCCESUL!

Studio videochat

Freedom Studio - Echipa noastra

Echipa Freedom Studio considera ca videochatul este un business profesionist, cat se poate de serios, in care succesul poate fi asigurat doar prin efortul unor oameni potriviti.Pentru ca doar printr-o echipa cu adevarat performanta, capabila, putem atinge Succesul!

Organizarea Perfecta

Suntem impecabili in modul in care administram activitatea in studio. Totul functioneaza foarte bine, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe ceea ce e mai important: castiguri mari din videochat.

Eficienta Absoluta

Freedom Studio isi dovedeste profesionalismul in fiecare zi, prin lucruri concrete. Iti pretuim timpul, asa ca avem grija sa-ti punem la dispozitie tot ce ai nevoie pentru ca activitatea sa fie una cat mai placuta si mai productiva.

Corectitudine Totala

Banii tai sunt banii tai. Ii primesti la timp, pe toti, fara sa fie nevoie de discutii suplimentare. Increderea este unul din punctele noastre forte, pentru a creea relatii  bazate pe respect, corectitudine si siguranta.

LEGALITATE

Iti oferim contract individual de munca in care se specifica toate drepturile si responsabilitatile tale! 

PROGRAM FLEXIBIL

Iti alegi singura turele dorite, intervalul orar in care doresti sa lucrezi si zilele lucrate si libere!

BONUSURI & CADOURI

Incurajam seriozitatea si profesionalismul si le rasplatim prin bonusuri si concursuri lunare!

COMISIOANE REALE

Iti oferim comisioane reale,  progresive de la 50% la 70% din incasarile tale! 

Studio videochat

Freedom Studio - Transparenta Deplina!

Totul este transparent, iti punem la dispozitie toate informatiile despre activitatea de videochat,program,sistem de plata si raspundem tuturor intrebarilor tale astfel incat sa primesti toate detaliile care te intereseaza. Oferim respect si seriozitate tuturor colaboratoarelor din echipa noastra de modele.

Testimoniale

Ce spun modelele noastre

Newsletter

Studio videochat Bucuresti – incepe o cariera de succes alaturi de cel mai serios studio! Investim in visele tale si-ti oferim bonusuri saptamanale, contract legal de munca si o echipa unita, dedicata tie!

Contacteaza-ne

  • office@freedomstudio.ro
  • 0785 565 186
  • Bulevardul C-tin Brancoveanu, Bucuresti