Telefon

0785 565 186

Email

office@freedomstudio.ro

Freedom Studio Bucuresti

 

Cine suntem?

Freedom Studio este unul dintre cele mai profesionale studiouri din Bucuresti.
A luat nastere din dorinta de a ajuta si alte persoane sa evolueze personal, profesional si financiar. Noi ne axam foarte mult pe latura umana a acestei meserii si de aceea toate modelele noastre,fara exceptie,sunt tratate cu respect,responsabilitate si onestitate Suntem un grup unit cu o singura destinatie: SUCCESUL!

Freedom Studio – Echipa noastra

Echipa Freedom Studio considera ca videochatul este un business profesionist, cat se poate de serios, in care succesul poate fi asigurat doar prin efortul unor oameni potriviti.Pentru ca doar printr-o echipa cu adevarat performanta, capabila, putem atinge Succesul!

Organizarea Perfecta

Suntem impecabili in modul in care administram activitatea in studio. Totul functioneaza foarte bine, astfel incat tu sa te poti concentra doar pe ceea ce e mai important: castiguri mari din videochat.

Eficienta Absoluta

Freedom Studio isi dovedeste profesionalismul in fiecare zi, prin lucruri concrete. Iti pretuim timpul, asa ca avem grija sa-ti punem la dispozitie tot ce ai nevoie pentru ca activitatea sa fie una cat mai placuta si mai productiva

Corectitudine Totala

Banii tai sunt banii tai. Ii primesti la timp, pe toti, fara sa fie nevoie de discutii suplimentare. Increderea este unul din punctele noastre forte, pentru a creea relatii  bazate pe respect, corectitudine si siguranta.

Studio Videochat Bucuresti

Legalitate

Iti oferim contract individual de munca in care se specifica toate drepturile si responsabilitatile tale!

Program flexibil

Iti alegi singura turele dorite, intervalul orar in care doresti sa lucrezi si zilele lucrate si libere!

Bonusuri & Cadouri

A darui este un lucru minunat , iar noua ne place sa incurajam si sa rasplatim profesionalismul si seriozitatea

Plata reala

Ne place CORECTITUDINEA si cand spunem asta,vorbim serios ! Sistemul de plata este transparent , fara costuri ascunse iar  plata salariilor este efectuata intotdeauna la timp,fara exceptii 

Freedom Studio – Transparenta Deplina!

Totul este transparent, iti punem la dispozitie toate informatiile despre activitatea de videochat,program,sistem de plata si raspundem tuturor intrebarilor tale astfel incat sa primesti toate detaliile care te intereseaza. Oferim respect si seriozitate tuturor colaboratoarelor din echipa noastra de modele.


APLICA ACUM

Testimoniale

Ce spun modelele noastre

Am cautat un studio care sa nu ma minta pentru ca am avut parte de experiente extrem de neplacute cu patru alte mari studiouri de pe piata. Cel mai important pentru mine a fost sa gasesc o echipa care sa ma sustina si sa ma plateasca asa cum mi se promite la angajare! Am gasit la Freedom Studio mediul perfect pentru mine si pot face performanta aici pentru ca am linistea si suportul necesar!

Roxana Visinescu-Model Freedom Studio

Mi-a fost teama cand am venit la interviu pentru ca nu am stiut la ce sa ma astept si avem idei preconcepute despre ce inseamna un studio de chat, dar nu avem cele necesare pentru a lucra de acasa. Mi-am dat seama din primul moment ca este un job ca oricare altul iar echipa Freedom m-a ajutat constant sa castig exact cat mi-am propus si sa fiu cea mai buna in fata camerei!

Mihaela-Model Freedom Studio

Jobul acesta ti da multa libertate, independenta financiara si incredere in tine. daca este facut alaturi de o echipa care il intelege asa! Fiind studenta la Psihologie am inteles ca voi face mai multi bani si voi avea succes daca leg prietenii si conversez cu membrii, decat daca ma dezbrac. Si la Freedom Studio am gasit exact aceeasi intelegere. M-au lasat sa fiu eu fara sa ma forteze sa fac ceva in fata camerei.

Diana-Model Freedom Studio

RSS
Follow by Email
Instagram
WhatsApp