12 Aprilie 2019 /  De Freedom Studio / 267 Vizualizari | 1 Comentariu

Ce este videochatul si ce beneficii ai?

Videochatul este pur si simplu socializare online, o forma de comunicare platita intre doua persoane, de regula prin intermediul unui webcam conectat la un calculator. Experienta ca model de videochat la FreedomStudio este unica si te va purta intr-o lume fascinanta plina de beneficii si avantaje. Citeste mai jos despre beneficii videochat si abordarea noastra!

Beneficii videochat

 

La FreedomStudio te incurajam sa iti dezvolti propriul stil bazat pe atuurile tale personale si te ajutam sa iti pui in valoare personalitatea. Ceea ce ne face diferiti este stilul unic si metodele diferite de lucru-Noi nu iti impunem stilul si directia ci doar te ajutam sa te dezvolti intr-un mod natural folosindu-ne de atuurile tale personale pe care le vom pune in valoare in cel mai profesional mod posibil. 

Deci, daca iti inchipui ca videochatul profesinosit implica multa nuditate si pornografie, gresesti! Modelele de TOP petrec programul de munca conversand si distrandu-se cu membrii fideli, cu care dezvolta o prietenie virtuala. De asemenea, poti vedea oricand ca modelele aflate in topurile de incasari ale site-urilor sunt cele care reusesc sa creeze o atmosfera relaxata, plina de divertisment, glume si conversatie in camera lor virtuala. 

Bineinteles, pentru a-ti imbunatati abordarea si a deveni un model glamour, vei avea nevoie de sfaturile unei exhipe de profesionisti, care inteleg exact cum sa faci performanta in acest domeniu! Personalul nostru de la training iti va fi tot timpul alaturi pentru a te ajuta sa iti maximizezi incasarile si sa devii un model de succes.

Indiferent ca iti doresti un venit suplimentar sau doresti o cariera in acest domeniu noi te sustinem cu o grila de comisioane special creata sa te motiveze sa iti doresti mai mult la care se adauga si bonusurile in fucntie de performanta asa cum poti vedea pe pagina noastra de castiguri.

Beneficii videochat - Bonusuri si concursuri

La FreedomStudio, stim sa-ti apreciem performanta la cel mai inalt nivel. Iti dovedim ca suntem cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti si prin intermediul sistemului nostru de bonusuri si concursuri. Astfel, pe langa sumele castigate in mod normal, din procentele tale, beneficiezi de multe alte metode pentru a-ti mari semnificativ veniturile.

1. Bonus Happy Day: Se acorda zilnic in functie de incasari

2. Bonus Happy Weekend: Se acorda in fiecare weekend in functie de incasari

3. Bonus Happy Week: Se acorda  pentru 6 zile lucrate intr-o saptamana prin indeplinirea unui anumit prag de incasari

4. Bonus Happy Month: Competitia este un factor motivant care ne ajuta sa evoluam Lunar alegem modelul cu cele mai bune rezultate si il premiem cu un bonus in functie de incasari

4. Bonus de Recomandare: aduci o prietena si primesti intre 100$ si 200$;

5. Bonus Happy Aniversary : Cu fiecare luna pe care o petreci alaturi de noi te premiem cu vouchere cadou 

6. Bonus Happy Birthday: In aceasta zi speciala primesti 100% din incasarile facute in ziua respectiva

7. Bonus Fidelitate:  2% acordat anual,un bonus cadou pentru ca esti alaturi de noi

8. Bonus Angajare: SERIOZITATE – poate veti crede ca este o gluma, nu este! Intr-adevar asta oferim noi tuturor modelelor care se angajeaza cu Contract Individual de Munca in cadrul FreedomStudio – seriozitate! Este cartea noastra de vizita si, totodata, ceea ce ne-a pozitionat in topul studiourilor de videochat!

Vrei sa faci videochat de acasa sau din studio?

Contacteaza-ne acum si vino sa stam de vorba despre beneficiile tale! Te asteptam in echipa noastra super cool!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.