Telefon

0785 565 186

Email

office@freedomstudio.ro

 

 

COMISION INTRE 50% – 70%

BONUSURI SI CADOURI

PROGRAM FLEXIBIL

CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA

TRAINING PROFESIONAL SI SUPORT CONSTANT

FARA AMENZI SI REGULI RIDICOLE

Pentru noi, acest domeniu inseamna un progres continuu, in care devii tot mai performanta si mai eficienta

De aceea studioul nostru a dezvoltat un sistem de lucru care sa te multumeasca si sa te motiveze.
Studio Videochat Bucuresti
 

CONTRACT DE MUNCA. PLATA LA TIMP

Lucrand alaturi de noi esti mereu in siguranta si legalitate! Iti oferim contract individual de munca, comision progresiv intre 50% si 70%, cadouri lunare. Te motivam sa vii de placere in fiecare zi la munca prin cea mai atractiva grila de comisioane si pentru ca apreciem seriozitatea si ambitia te rasplatim cu bonusuri si cadouri.

Studio Videochat Bucuresti

 

TRAINING. CONFIDENTIALITATE. STUDIO LUXOS SI MODERN

Punem accent pe confidentialitatea ta si felul in care te simti atunci cand esti in fata camerei. De aceea am amenajat pentru tine camere individuale, decorate si echipate pentru comfortul tau! Suntem o echipa bine inchegata in care fiecare isi cunoaste in amanunt atributiile, reusind astfel sa cream un mediu placut,o atmosfera calda si pozitiva in care sa te simti apreciata.

 
Studio Videochat Bucuresti

 

BONUSURI SI CADOURI. ITI PERMITI ORICE DORESTI

La FreedomStudio, apreciem performanta la cel mai inalt nivel. Iti dovedim ca suntem cel mai profesionist studio de videochat Bucuresti prin sistemul nostru de bonusuri si cadouri. Pe langa sumele castigate , beneficiezi de multe alte metode pentru a-ti mari semnificativ veniturile si iti oferim cadouri lunare

Studio Videochat Bucuresti

 

SITE-URI SERIOASE, SEDINTE FOTO/VIDEO PROMOVARE

Lucram diferit prin faptul ca noi nu iti impunem directia in care sa mergi, ci te ajutam sa iti dezvolti cariera de model din perspectiva personalitatii tale incurajandu-te cu sfaturi si idei. Colaboram numai cu site-uri serioase, cu foarte mult trafic si iti oferim sedinte foto si video si promovare. 

 

PARTENERII NOSTRI 

 


 

 

 

RSS
Follow by Email
Instagram
WhatsApp